Unieke glutenvrije en lactosevrije stroopwafels met een heerlijke smaakbeleving!

Oh My Pie

Glutenvrije stroopwafelcake met slagroom

EEN VANILLE CAKE MET EEN BITE VAN KAKELVERSE STROOPWAFELSTUKJES. AFGETOPT MET TOEFJES SLAGROOM ÉN UITERAARD STROOPWAFELSTUKJES! OH MY PIE! DEZE CAKE IS DE ALLERLEKKERSTE OOIT! NOG NIET EERDER VERTOOND, HÉT RECEPT VOOR EEN BLIKVANGER WAAR MENSEN JALOERS OP ZULLEN ZIJN! ZIT JE ER KLAAR VOOR?! GLUTENVRIJ, LACTOSEVRIJ ÉN EEN FEEST VOOR IEDEREEN!

Ik wilde zo graag een lekkere vanille cake maken, de basis ontstond al snel en was zo lekker dat een te gekke topping niet mocht ontbreken. Je kan er uiteraard volop mee variëren dus leef je uit!

Bezoek de site van Oh My Pie!

Glutenvrije Stroopwafel Taart

Verse stroopwafels van Stroopwafel Uniek

Het is alweer even geleden dat ik Niels en Mandy leerde kennen. In 2017 zijn zij begonnen met de productie en verkoop van glutenvrije en lactosevrije stroopwafels. De stroopwafels (ook wel siroopwafels genoemd) worden bereid op een ambachtelijke manier volgens een “uniek” recept. De stroopwafels zijn bedoeld voor mensen met de ziekte coeliakie, een glutenintolerantie en/of een lactose-intolerantie. Door de heerlijke lichte karamelsmaak en het gebruik van minder suiker is iedereen enthousiast over de stroopwafel, of ze nou allergisch zijn, of niet. Ik ben fan! Tijdens de Masterclass had ik een heerlijke taart gemaakt met deze stroopwafels, dat smaakte naar meer.

Bezoek de site van Oh My Pie!

Stroopwafel cake glutenvrij lactosevrij