Unieke glutenvrije en lactosevrije stroopwafels met een heerlijke smaakbeleving!

Over ons

Ambachtelijke bereiding van stroopwafels bij Stroopwafel Uniek.

Stroopwafel Uniek produceert (h)eerlijke producten voor de Nederlandse en internationale markt en levert veelal aan de detailhandel, maar ook rechtstreeks aan de consument. Het bedrijf produceert ambachtelijk, handgemaakte stroopwafels. De stroopwafels worden geproduceerd door een familiebedrijf.

Door het zelf ontwikkelde recept van Stroopwafel Uniek, krijgt de koek een unieke smaak en Stroopwafel Uniek onderscheidt zich daarmee van andere (glutenvrije en lactosevrije) stroopwafelproducenten. De wafels zijn vast van structuur en brokkelen minder snel dan andere glutenvrije stroopwafels. De stroop zelf is niet taai, maar blijft smeuïg.

De stroopwafels worden per vier verpakt in een verzegeld, plastic, afsluitbaar en herbruikbaar bakje. Hierdoor blijven de wafels langer vers en zijn ze beter beschermd tegen brokkelen. De stroopwafels zijn glutenvrij en lactosevrij, maar zijn ook erg lekker voor mensen die wel gluten en lactose mogen eten.

Wij zijn natuurlijk gecertificeerd “Glutenvrij” en daarom kan men onbezorgd genieten van ons heerlijke product. Wij worden jaarlijks geauditeerd en voldoen natuurlijk ook aan de HACCP-regelgeving en norm “glutenvrij”.

Wij staan regelmatig op jaarlijkse markten van o.a. de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) om gebruikers kennis te laten maken met de stroopwafels van Stroopwafel Uniek, die we daar ter plekke bakken en verkopen. Probeer er maar eens voorbij te lopen zonder te proeven!

Wat wij het liefste doen, is samen koekjes bakken voor u, mensen met coeliakie en/of een lactose-intolerantie, zodat u net zo kunt genieten als wij. Dit willen we doen met aandacht en respect voor onze omgeving, door middel van een duurzame, ambachtelijke werkwijze en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.