Unieke glutenvrije en lactosevrije stroopwafels met een heerlijke smaakbeleving!

Geschiedenis

Ambachtelijk stroopwafels bereiden bij Stroopwafel Uniek

De start van ons eigen bedrijf:

Ons gezin eet altijd gluten- en lactosevrij, omdat drie gezinsleden coeliakie hebben. Vooral voor de kinderen was het sneu dat zij zo vaak hun favoriete traktatie, de stroopwafel, niet konden eten. De stroopwafels die al op de markt waren, vonden ze niet lekker. Mandy kwam op het idee om zelf voor hen een stroopwafel te bedenken die glutenvrij en lactosevrij was. Uiteindelijk ontwikkelde ze het recept voor de huidige stroopwafel. Een stroopwafel waarvan de wafel niet brokkelt en die een unieke smaak heeft.
Ze wil deze unieke stroopwafel graag delen met lotgenoten. Ook u kunt nu genieten van een heerlijke stroopwafel die zowel glutenvrij als lactosevrij is: Stoopwafel Uniek.

Wij vinden het belangrijk het ambachtelijk bakken in de toekomst niet uit het oog te verliezen. Ook vinden wij het een uitdaging en van groot belang dat we maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.