Unieke glutenvrije en lactosevrije stroopwafels met een heerlijke smaakbeleving!

MVO-ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

Wij zijn van plan om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te geven bij o.a. het bakken en verpakken van onze stroopwafels. Door onze ervaring en expertise zien wij mogelijkheden om mensen (en/of leerlingen uit het speciaal onderwijs) met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een stageplaats en in de toekomst aan een baan te helpen.
Niels werkt al heel lang met deze doelgroep: mensen die intelligent genoeg zijn om te werken, maar die om andere redenen moeite hebben om deel te nemen aan de maatschappij en het arbeidsproces. Mensen met bijvoorbeeld angststoornissen of een overgevoeligheid voor prikkels. Mensen die behoefte hebben aan veel structuur of een rustiger werktempo en -omgeving. Mensen die na een lange tijd weer aan het werk kunnen, maar nog niet tegen de druk van een groot commercieel bedrijf opgewassen zijn en willen starten in een vriendelijke omgeving. Dit zijn allemaal mensen die ook een kans verdienen.
Onze ervaring leert dat deze groep vaak niet kan voldoen aan de eisen die worden gesteld in het arbeidsproces. Wij zien hierin juist kansen voor de doelgroep bij “Stroopwafel Uniek”. Wij zijn in staat de doelgroep te begeleiden op hun eigen niveau voor wat betreft werknemersvaardigheden en competenties.

Zie ook Leer Werkbedrijf Uniek op deze site!

Contactgegevens:

Leer Werkbedrijf Uniek

Zesmorgenstraat 34
6905 TV Zevenaar
website: www.leerwerkbedrijfuniek.nl
e-mail: info@leerwerkbedrijfuniek.nl

KvK: 75131560
BTW: NL001861047B28

Wilt u al vast meer informatie? Neem dan contact gerust met ons op en stuur een email naar: info@leerwerkbedrijfuniek.nl